Over Hobbyshop de Bricoleur           

Hobbyshop en Quilthoek de Bricoleur is een gezellig familiebedrijf, die gevestigd was in Amsterdam-Noord. Inmiddels is de winkel er niet meer en zijn we uitsluitend verder gegaan als webwinkel. Bricoleur betekent knutselaar in het Frans. De winkel wordt met veel enthousiasme gerund doorTanja van Empelen en Willy Plankman.

Tanja van Empelen

In september 2001 heb ik samen met mijn zus Afra de hobbyshop geopend. Het zelf kaarten maken hebben we al van jongs af aan meegekregen van onze oma en later zijn we steeds meer andere hobby`s gaan uitproberen. Dit resulteerde in een winkel van 120m2 met een breed assortiment aan hobby materialen. Voor vragen en professioneel advies over vele hobby technieken kunt u altijd bij mij terecht.


Afra en Tanja van Empelen - Groot (Afbeelding)

Mijn grote passie blijft echter het kaarten maken en daarvoor ontwerp ik regelmatig kaarten en daarvan maak ik exclusieve pakketten. Ook ontwerp ik regelmatig kaarten voor de stickerfabrikant Starform, die in tijdschriften gepubliceerd worden. Mijn sticker assortiment is dan ook aardig uitgebreid. In juli 2005 is Afra gestopt, maar is de winkel uitgebreid met Quilthoek de Bricoleur, die eigendom is van mijn moeder Willy Plankman. 

Quilthoek de Bricoleur        

Willy was al jaren enthousiast met patchwork en quilten bezig en heeft in 2005 dus haar eigen quilthoek geopend in de hobbyshop van Tanja. In de Quilthoek vindt u honderden verschillende quiltstoffen, maar ook speciale quiltgarens en overige quiltbenodigdheden. Natuurlijk geef ik ook workshops in diverse quilttechnieken en kunt u bij mij terecht voor persoonlijk advies.Willy Plankman - Groot (Afbeelding)

Ons assortiment bestaat uit:   

Kaarten maken                   

Wij hebben een zeer groot assortiment 3D vellen dat varieert van honderden soorten A4 stappen vellen (€ 0,75 per st.) en A5. Ook hebben wij de meeste nieuwe mallen snel op voorraad en natuurlijk allerlei soorten papier, stickers van Starform(€0,70 per st. of 5 voor € 2,80) en andere benodigdheden om uw kaarten zo mooi mogelijk te maken.


 Kaartenmaken1 - Groot (Afbeelding)

 Scrapbooken

Ons assortiment scrapbookmateriaal bestaat uit een uitgebreide serie cardstock papier (€ 0,60 per vel) en bewerkt papier. Verder hebben wij diverse albums, eyelets, mallen, embellishments, lintjes en nog veel meer materiaal om een mooi foto album te maken. Dit kan natuurlijk ook bij het kaarten maken gebruikt worden!


 Scrapbook - Groot (Afbeelding)

Decoratieve hobby`s                   

Wij hebben diverse soorten hobbyverf zoals Alleene’s acrylverf, Decorfin glas-, porcelein- en textielverf, Windowcolor en plakaatverf. Uiteraard hebben wij ook decoratieverharders zoals Powertex en paverpol met bijbehorende producten en verder diverse soorten klei, lijm, servetten, styropor producten, gipsmallen, houtwerk en natuurproducten. Decoratief - Groot (Afbeelding)
Sieraden maken

U heeft bij ons een ruime keus uit honderden soorten glaskralen, metalen hangers, tussenstukjes, sluitingen, sieradenlijm, tangetjes en vele andere materialen die voor het sieraden maken gebruikt worden. Uiteraard hebben we ook alle basis benodigdheden voor sieraden maken en diverse boekjes met voorbeelden. Of misschien brengen onze zelfgemaakte voorbeelden u op een idee! 

 Sieraden1 - Groot (Afbeelding)
 
  


 
Sitemap