Verkoopvoorwaarden 2009 van Hobbyshop/Quilthoek de Bricoleur 

Hieronder vindt u de Verkoopvoorwaarden van Hobbyshop/Quilthoek de Bricoleur. Hobbyshop/Quilthoek de Bricoleur behoudt zich het recht voor deze voorwaarden te allen tijde te wijzigen.

 Bestelling

Na ontvangst van de bestelling ontvangt u van ons per e-mail een factuur met de producten die in voorraad zijn. Producten die niet in voorraad zijn worden niet nagezonden. Deze kunt u, indien gewenst, bij uw volgende order opnieuw bestellen.

 Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.

 Betaling

Betaling vindt plaats door middel van vooruitbetaling. Wij zenden u per e-mail een factuur. Na ontvangst van het gefactureerde bedrag zal het product worden toegezonden. Is de betaling niet binnen 14 dagen na verzending van de factuur ontvangen dan vervalt de bestelling.

 Levering

Levering is alleen binnen Nederland. Voor levering naar andere landen dient contact per e-mail opgenomen te worden met Hobbyshop/Quilthoek de Bricoleur.

Verzending van de producten vindt plaats nadat het totaalbedrag van de factuur (incl. verzendkosten) op de rekening van Hobbyshop/Quilthoek de Bricoleur is ontvangen. De producten zullen binnen twee werkdagen aan TNT Post ter verzending worden aangeboden.

 Verzendkosten in nederland
De verzendkosten zijn € 3,95 voor bestellingen t/m € 40,-. Voor bestellingen boven € 40,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Mocht uw bestelling lager dan € 40,- uitkomen doordat er artikelen niet op voorraad zijn, kunt u of de bestelling uitstellen, tot alles er is, of uw bestelling aanvullen tot € 40,- voor gratis verzending. Wij houden geen artikelen in backorder, tenzij dit is afgesproken.
Verzendkosten buiten Nederland
De verzendkosten buiten Nederland worden per bestelling bepaald volgens de tarieven van post.nl

 Overige bepalingen

·         De producten worden door ons zorgvuldig gecontroleerd voordat ze worden verzonden. Indien er desondanks toch een product met gebreken bij de klant aankomt, zorgen wij ervoor dat dit probleem in goed onderling overleg wordt opgelost.

·         De afnemer dient in geval van gebreken aan de geleverde goederen binnen 7 dagen contact op te nemen met Hobbyshop/Quilthoek de Bricoleur.

·         Retourzending van goederen uitsluitend na overleg met Hobbyshop/Quilthoek de Bricoleur.

·         Aankopen via de webwinkel geven geen recht op stempels op uw klantenkaart.

·         De persoonlijke gegevens van onze klanten worden uitsluitend voor het klantenbestand van Hobbyshop/Quilthoek de Bricoleur gebruikt en niet aan derden verstrekt.

·         Door het plaatsen van een bestelling verklaart u akkoord te gaan met de verkoopvoorwaarden van Hobbyshop/Quilthoek de Bricoleur.


 
Sitemap